Over Ons

Wij zijn fotografen die van hun hobby hun werk proberen te maken.
Wij dragen zorg voor het hele traject van fotoshoot tot eindproduct. Wij richten ons vooral op het fotograferen van modellen, gezinnen, stelletjes, kinderen, bruiloften, feesten, producten etc.
In onze thuisstudio kunnen wij maximaal 3 volwassen personen (of 2 volwassenen en 2 kinderen) fotograferen. Dit aantal is te verhogen door op locatie onze studio op te bouwen. School foto's kunnen wij ook verzorgen.

Van een mooi portret tot een hele fotobewerking het is allemaal mogelijk. Mocht u speciale wensen hebben vraag het aan ons door middel van het contact formulier, wij reageren dan zo spoedig mogelijk met een passende oplossing.

Om de meest gangbare mogelijkheden en prijzen te bekijken kunt u de volgende prijslijst downloaden.
(Adobe Acrobat Reader vereist).

In de galerij vindt u enkele voorbeelden van eerdere opdrachten.

Werkwijze

Wanneer u bij ons een fotoshoot boekt  krijgt u een cd met tussen de 10 en de 15 foto’s op een lage resolutie (600x900pixels). Wanneer daar afspraken met ons over zijn gemaakt staan op deze cd ook de bewerkte foto’s. Deze foto’s kunt u bekijken op de computer. U kunt dan foto’s uitkiezen die u zou willen bestellen. Wij gebruiken hiervoor een van de beste afdrukcentrales in Nederland. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw foto’s op canvas af te laten drukken bij dezelfde afdrukcentrale. Ook bieden wij de mogelijkheid om de foto’s via onze website te bestellen, waarna de foto’s bij u thuis worden bezorgt (per post). In de prijslijst hiernaast staan alle mogelijkheden. Voor €50,00 is het mogelijk om de foto’s in volledig formaat op cd te krijgen, zodat u deze later zelf bij kan bestellen.

Voor bruiloften, feesten en schoolfoto’s gelden andere tarieven welke wij vaststellen afhankelijk van uw persoonlijke wensen.
Wij kunnen de foto’s voor u opplakken en inlijsten eventueel met of zonder passepartout. Het opplakken van foto’s gebeurt op een dun plaatje kunststof dat ervoor zorgt dat uw foto niet zal opbollen/kreuken in de lijst, wij raden dit eigenlijk altijd aan bij foto’s groter dan 15x22cm of 20x20cm.